Het programma van Rumpt

Rumptsfeest 2024 (16 t/m 22 juni)

Zondag 16 juni 2024

11:00
Tentviering

 

De week van het Rumptsfeest wordt volgens traditie geopend met de tentviering.

13:00
Fietspuzzeltocht

Stratencompetitie

De eerste punten van het feest voor de stratencompetitie worden verdeeld bij de fietspuzzeltocht. Twee groepen uit de straat gaan op zoek naar kenmerkende locaties en objecten in de regio.

18:00
Dorpsdiner

 

We trappen het Rumptfeest af met het dorpsdiner op zondagavond in de feesttent met alle dorpsgenoten.

Woensdag 19 juni 2024

12:45-15:30
Kindermiddag

Met behulp van vrijwilligers gaan we dit jaar weer een fantastische kindermiddag verzorgen. Alle kinderen die hier op school zitten of in Rumpt wonen zijn van harte welkom!

20:00
Pubquiz

Stratencompetitie

Wie wil er niet mee doen met deze spetterende quiz?
Iedereen kan meedoen, vanaf 16 jaar, met een groepje van 4, vooraf opgeven bij Gerwin.
De kosten zijn € 10,00 per deelnemend team.

20:00
Kaarten

Zoals ieder jaar wordt er natuurlijk ook gekaart. Jokeren en Klaverjassen. Iedereen is welkom, inschrijven in de tent bij Gerard van Kranenburg van de Rumptse kaartclub.

Donderdag 20 juni 2024

19:30
Rumpt’s Got Talent mini’s
Rumpt’s Got Talent junior

Stratencompetitie

‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ – zo klinkt het motto van Rumpt’s Got Talent. Dé talentenshow van West Betuwe.

Vrijdag 21 juni 2024

14:00
De Alleskunner (senior)

Stratencompetitie

Hier laten de 50+ers van Rumpt hun behendigheid zien in spannende spellen. Deze middag wordt steeds meer bezocht, kom aanmoedigen en wat drinken, dan wordt het een gezellige VRIJdagMIddagBOrrel!

20:00
Rumpt’s Got Talent

Stratencompetitie

Flitsende optredens afgestemd op het thema van dit jaar. Een speciaal afgevaardigde jury zal de acts beoordelen en de punten verdelen onder de straten.

21:30
Sensation White

Feestavond in het wit

Met z’n allen in iets wits, dat moet toch amazing zijn! Na de optredens gaan we er dus weer een ouderwets gezellige feestavond van maken (in het wit), op de muziek van DJ Peter Vos en misschien nog een verrassingsoptreden. Feestavond met dresscode wit.

Zaterdag 22 juni 2024

11:30
Optocht

Stratencompetitie

 

Na weken bouwen en voorbereiden laten de teams hun wagens en loopgroepen zien tijdens de optocht. Vanaf 11.00 uur opstellen op de Dorpsdijk.

Rond 12:00 á 12.30 gaan de attracties open en is er eten verkrijgbaar in en bij de tent; heerlijk belegde broodjes en de frietkraam. Nadat we gegeten hebben, uitgerust zijn van de optocht en we gezellig in en rond de tent vertoeven, zal de jury zijn keuze bekend maken; de prijsuitreiking van de optocht.

14:30
Prijsuitreiking

Stratencompetitie

 

Het spannendste moment van het feest. Wie heeft met de laatste puntenverdeling van de praalwagen optocht de overwinning van het Rumptsfeest binnengeharkt?

15:00
Hollands uurtje

 

Het uur wat nooit een uur blijft. Het Hollands uurtje met de Partybeukers is altijd gezellig en een fijne voorbereiding op het slotbal van het Rumptsfeest.

20:30
Slotavond

Het Rumpstfeest sluiten we af succesvol af met een programma dat de hele tent weer gaat laten beven zoals voorgaande jaren!