Belangrijke informatie

Bandjes

Tijdens het Rumptsfeest wordt er gewerkt met een bandjessyteem. Voor elke dag wordt er een ander kleur bandje gebruikt om fraude te voorkomen. Daarnaast wordt er gewerkt met een 18+ en 18- bandje.

Minimumleeftijd

Het Rumptsfeest is een dorpsfeest voor iedereen, dat betekent dat er geen minimumleeftijd is verbonden aan de festiviteiten die er plaatsvinden tijdens het Rumptsfeest.

Openingstijden/datum

Het Rumptsfeest is een week lang met vijf dagen aan activiteiten. De tent is op de volgende tijdstippen geopend:

– Zondag 16 juni : 10.00 t/m 23.00 uur

– Woensdag 19 juni: 12.45 t/m 15.30 en van 19.00 t/m 23.00 uur

– Donderdag 20 juni: 18.30 t/m 23.00 uur

– Vrijdag 21 juni: 14.00 t/m 18.00 en van 19.00 t/m 02.00 uur

– Zaterdag 22 juni: 10.30 t/m 02.00 uur

Muntverkoop

Tijdens het Rumptsfeest wordt er gewerkt met munten. Er zal een muntenkassa aanwezig zijn waar de munten gekocht kunnen worden aan de hand van pin of contant.

Parkeren

Tijdens het Rumptsfeest verwachten we zoveel mogelijk mensen op de fiets, deze kan je parkeren bij de fietsenparkeerplaats op het terrein. Mocht je met de auto komen, kan je deze langs de Kerkweg plaatsen of in de Achterweg langs de weg.

Alcoholgebruik

Zorg er voor dat je je legitimatie meeneemt (een kopie voldoet niet!) zodat wij de regels goed kunnen naleven. Er zullen controlebandjes worden omgedaan. Alcohol wordt alleen verstrekt aan bezoekers vanaf 18 jaar. Helaas moet er opgetreden worden tegen jeugdigen die deze regel overtreden. Kijk de organisatie er niet op aan, dit is wettelijk bepaald, anders zullen er hoge boetes volgen.

Rookbeleid feesttent

In de feesttent is een rookverbod van kracht. Roken buiten de tent of bij de rookplek. Bij overtreding kan de boete verhaald worden op de overtreder. Gebruik de doofpotten om de peuken netjes achter te laten. Het is immers een weiland, straks lopen er weer schapen en die hoeven geen peuken te eten!

Gevonden en achtergebleven voorwerpen

Uit ervaring weten we dat er nogal wat voorwerpen achter blijven, ben je iets kwijt informeer dan bij de organisatie of het gevonden is, contactgegevens staan in het boekje.